Asperges in het Veld

Beste kookvrienden en vriendinnen,

Zoals jullie al wel zullen hebben gehoord, heeft het kabinet besloten de maatregelen voor volwassenen in verband met het voorkomen van coronabesmettingen te verlengen tot, in ieder geval, 20 mei a.s.
Dat betekent voor ons dat het helaas nog steeds niet mogelijk is om gezamenlijk te koken in ons vertrouwde clubgebouw te Nieuwkuijk. Het hoeft ons echter niet te beletten om thuis aan de slag te gaan met Cercle recepten. Juist in deze tijd is het belangrijk de zinnen te kunnen verzetten en even helemaal op te kunnen gaan en bezig te zijn met ons aller hobby, koken.

Bijgaand treffen jullie vier nieuwe recepten aan, te openen via onderstaande link. Allen voor- of tussengerechten die de Cercle zou hebben gepresenteerd tijdens het evenement Asperges in het Veld, als dat was doorgegaan.  Een heerlijk asperge-doperwtensoep met dragon en gerookte paling, een vegetarisch recept met asperges, venkel, meloen komkommer en munt, overheerlijke scampi’s met nieuwe aardappel, asperges en serranoham en een recept met coquille, kreeftensaus, ponzu en uiteraard asperges. Aan de slag dus.

Anders dan in de vorige mail vermeld, zullen wij in het vervolg op regelmatige basis een of meerdere recepten versturen. Laat ons weten via info@cercledesgourmets.nl wat je bevindingen zijn of stuur een foto van het resultaat van je culinaire inspanningen onder vermelding van samen koken op afstand. Om toch een beetje het gevoel te krijgen van samen koken, is het plan om jullie reacties op de website van de Cercle te plaatsen. Let wel, bij foto’s met herkenbare personen even melden dat je toestemming geeft om deze te plaatsen. 

Laat je creativiteit de vrije loop en deel zo veel mogelijk met andere leden.
Voor nu, heel veel kookplezier,

Met hartelijke groet,

Het bestuur van de Cercle